Dromen > Durven > Doen

DROMEN

Het begint met dromen…..later als ik groot ben, dan heb ik een eigen praktijk!

Een eigen werkplek helemaal gevormd vanuit mijn visie en ideeën. Een plek waar ik kan groeien, als persoon, als therapeut en als ondernemer. Een plek waar ruimte is om jou te laten groeien! Een plek met een warme sfeer, een plek waar zowel ik als jij je op je gemakt voelt. En ik zag het al helemaal voor me en kon ook al voelen hoe ik me zou voelen als ik daar zou zijn. En wat is dan de weg om daar te komen, om te bereiken waar ik van droom? Ik ontdekte dat het enige wat ik hoefde te overwinnen waren mijn gedachten. Gedachten als: ‘kan ik dat wel’ en ‘wie zit er nou op mij te wachten’ en ‘gaat het me wel lukken’ etc. Door daar bewust van te zijn, kon ik ook de keuze maken hoe hiermee om te gaan. Laat ik me leiden door deze gedachten en daar dus ook naar handelen? Dan zal die plek er inderdaad niet komen. Of laat ik me leiden door mijn dromen en ga ik daar naar handelen? Ik koos voor het laatste en ontmoette DURF.

DURVEN

Maar wat is dan durven? Het houdt voor mij in, dat ik ondanks mijn belemmerende gedachten en onzekere gevoelens toch in actie kom. En zo is de Wende ontstaan, vanuit mijn eigen wending! Het overwinnen van mijn eigen patronen en gaan staan voor wat ik te bieden heb, maakt ruimte voor wat er in hart leeft. Mijn potentie zichtbaar mogen maken en van daaruit mogen geven. Juist door mezelf te zijn, mijn kennis en visie uit te dragen, mijn eigen gevoeligheid als kompas te mogen gebruiken, maakt dat ik jou optimaal kan ondersteunen bij jouw wending. En zo ontmoette ik DOEN.

DOEN

Het is van belang om durf om te zetten in concrete actie. Want van alleen dromen komt er geen wending, en dus ook geen Wende. Gaan doen en voor ogen houden waar ik naar toe wil bewegen. En gaandeweg is mijn bedrijf gegroeid tot wat het nu is en deze groei zet zich voort! En weet je, het is eigenlijk heel simpel hoe je dromen waar kunt maken, door gewoonweg beginnen. Zo ben ik in De Wende begonnen met één cliënte en heb ik steeds voor elke sessie een ruimte gehuurd in en om Heerenveen. Elke keer kijken waar er plek is met mijn kofferbak volgeladen met spullen. Genoegen nemen met een sfeer in de ruimte die niet helemaal overeenkwam met hoe ik het graag zou zien. Maar allemaal nodig om te kunnen groeien. Want wanneer je een trap opgaat, dan ga je toch ook trede voor trede?

En deze week ging een droom in vervulling. En kreeg ik de sleutel van mijn eigen vaste stek. Iets wat mogelijk is geworden door juist de samenwerking te zoeken. Want samen met een fijne collega delen we de ruimte en creëren we een sfeer die past bij wat wij willen uitstralen. En met die samenwerking ontstaan ook weer nieuwe dromen. Over het opstarten van groepen en het geven van workshops. Ik houd je op de hoogte van mijn dromen, welke stap voor stap gaan uitkomen. Als ik maar in beweging blijf. En zoals dat bij mij werkt, werkt dat bij jou net zo! Sta jezelf toe om te dromen, zet je durf in om te gaan doen, Zo ontstaat groei! En een prachtige Wende!

0
    0
    Je mandje
    Je mandje is leegNaar mijn site