Je kunt op eigen initiatief contact opnemen met Praktijk De Wende, een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk. 

Na een telefonische kennismaking maken we een afspraak voor je  wendingsessie , hét startgesprek van jouw wending!

Tijdens dit startgesprek wordt helder wat je van een traject bij Praktijk de Wende kunt verwachten en hoe we jouw traject vorm kunnen geven. De start van jouw wending!

Wanneer je kiest voor een traject bij Praktijk de Wende plannen we een intake. Tijdens deze intake staan we stil bij wie je bent, wat je klachten zijn en wat je wilt bereiken. Samen stellen we een plan op, bespreken we je doel van de behandeling en denk ik met je mee welk aanbod het meest passend is voor jou.  

De behandeling is zo kort als mogelijk en zo lang als nodig. Gemiddeld gezien kun je uitgaan van 5 à 10 sessies. Dan volgt er een evaluatie en bespreken we samen of de behandeling afgesloten kan worden. 

De werkwijze is ervaringsgericht middels Psychomotorische therapie (PMT), daarnaast maak ik ook gebruik van mindfulness en Acceptance and Commitment Therapy (ACT), ReAttach en EMDR. 

De kracht van deze werkwijze is de directe ervaring. Bij deze vorm van therapie is het ervaren van je eigen lichaam aangrijpingspunt in de behandeling. Vanuit het aan den lijve ervaren krijg je gelijk inzicht in wat je denkt, voelt en doet. En daarmee ontstaat ook ruimte om hiermee te oefenen en nieuwe ervaringen op te doen en anders met je problemen om te gaan. Op die manier werk je aan je eigen doelstelling en ontwikkel je je hierin en nemen klachten af.  Een gevoelig persoon in balans, op weg naar een ontspannen leven!

Wil je graag eerst zelf aan de slag? Volg dan eerst de online training ‘Gevoelig in balans!‘, dan kun je vandaag al starten! Leer omgaan met je (hoog)gevoeligheid door het vergroten van zelfbewustzijn.  Te volgen in jouw eigen tijd en tempo!

 

0
    0
    Je mandje
    Je mandje is leegNaar mijn site