“Wendy is een fijne gesprekspartner”

Tijdens de behandeling heb ik geleerd om mijn gevoelens en grenzen te herkennen. Hierdoor kan ik nu de regie over mijn eigen leven terug pakken, stress verminderen en duidelijke grenzen aangeven bij anderen. Wendy is een fijne gesprekspartner, met een luisterend oor en weet de oefeningen aan te laten sluiten bij wat er op dat moment speelt.

“Een fijn luisterend oor”

Wendy kan erg goed luisteren, dat is prettig!

“Waar ik met mijn gedachten niet uit kwam, had mijn lichaam het antwoord.”

De kracht bewees zich telkens opnieuw. Heel helpend. Waar ik met mijn gedachten niet uit kwam, had mijn lichaam het antwoord. En onverwacht snel!

“Mooie wending”

Wendy is een lieve en begripvolle vrouw met een luisterend oor. Het is fijn om met iemand samen te werken die je begrijpt en weet hoe het is om hooggevoelig te zijn. Door haar oefeningen hield ze mij vaak een spiegel voor en zag ik dat ik het anders mocht gaan doen. Dit was af en toe best confronterend. Tijdens de oefeningen maakte Wendy gebruik van verschillende materialen die ik in mijn eigen situatie nu vaak als metafoor gebruik. Wendy heeft mij geholpen om een betere versie van mezelf te worden. Een stukje assertiever in het aangeven van grenzen en vooral wat minder streng te zijn voor mezelf.

“Ik heb het vertrouwen in mijzelf weer terug”

De oefeningen geven een goed beeld weer van hoe je als persoon in elkaar steekt. Wat je sterke punten zijn en wat juist je valkuilen zijn. De manier waarop er met je omgegaan word en de persoonlijke aandacht is top. Het uiteindelijke resultaat is voor mij echt fantastisch. Ik was al het vertrouwen in mezelf verloren en dat heb ik helemaal terug gevonden. Beter dan dat ik ooit had verwacht. Het is een fijne omgeving waar je jezelf kan/mag zijn. Waar je leert er waar jouw grenzen zijn en hoe je die moet bewaken.

0
    0
    Je mandje
    Je mandje is leegNaar mijn site