VRAAG ME WAT IK DOE EN IK ZAL ZEGGEN…

In mijn praktijk werk ik met volwassenen die bewust in het leven staan en willen leren luisteren naar wat hun lichaam hen vertelt. Ik werk met gevoelige, sensitieve mensen. Deze sensitiviteit is een enorme kwaliteit, maar kan ook als last worden ervaren. Ik leer ze daarbij hun gevoeligheid als uitgangspunt te nemen, door ze bewust te maken van eigen gedachten, gevoelens en gedrag, zodat ze leren kiezen voor zichzelf!

WIE BEN IK?

Ik ben Wendy Mosselman. Ik ben sensitief, rustig, warm en in contact gericht op verbinding en gelijkwaardigheid. Ik houd van écht contact, waarbij jij je gezien voelt! Ik vertrouw op mijn gevoel en intuïtie en gebruik mijn humor om je blik te verruimen. Ook ben ik hooggevoelig en het me bewust worden hiervan was zeker een wending in mijn leven. Het is een eigenschap die mij verrijkt en ook een grote meerwaarde is in mijn werk als therapeut!

Ik onderscheid mij door mijn ervaringsgerichte werkwijze vanuit een holistische visie.

En naast mijn werk houd ik er van om te wandelen, de natuur op te zoeken, yoga te beoefenen, lekker uit eten te gaan, van cappuccino’s drinken op het terras  en om creatief bezig te zijn. Mijn favoriete seizoen is de lente, omdat alles dan weer groeit en bloeit. Net zoals in mijn praktijk!

MIJN WENDING…

Al als jong meisje heb ik geleerd om me aan te passen, ik was in vele contexten de kleinste van het stel en ook de jongste. Dat was thuis zo, op school en ook andere sociale verbanden. Van mijn eigen gevoeligheid ben ik lange tijd niet zo bewust geweest. Ik ging mee in wat er van me verwacht werd, vanuit mijn eigen neiging de lat hoog te leggen. Als de ander dat kan, moet ik dat toch ook kunnen. Ik moet het wel goed doen, anders ben ik niet oke. Of, de ander weet het vast beter dan ik, want zij is groter en ouder. En door mijn gevoeligheid voelde ik ook goed aan wat de ander graag wilde en was ik geneigd dat als uitgangspunt te nemen.

Ik heb geleerd los te komen van deze belemmerende overtuigingen, door te aanvaarden wat mijn lichaam mij vertelt. En met dat proces werd ik me ook steeds bewuster van mijn eigen gevoeligheid. Dat begint met leren opmerken wat er speelt van binnen. Mijn lichaam vertelt me precies wat ik nodig heb en als ik niet luister, dan laat mijn lichaam mij dat ook duidelijk weten. En zo werkt jouw lichaam ook! Ik kan je helpen je daar bewust van te worden, zodat je keuzes leert maken wat goed is voor jou! Zodat je niet blijft hangen in aanpassing, maar regie neemt over jouw leven!

Daarnaast ervaar ik dat mijn eigen gevoeligheid een enorme meerwaarde is in mijn werk als therapeut. Mijn eigen sensitiviteit zet ik in in contact met jou, door mee te voelen en  woorden te vinden voor wat jij voelt en mogelijk zelf nog niet kan benoemen. En het werken in mijn eigen praktijk geeft me ook de ruimte om goed voor mezelf te zorgen, door mijn dagen niet te vol te plannen zodat ik er met aandacht kan zijn voor jou. Het starten van mijn eigen praktijk was voor mij een mooie wending in mijn leven. Een eigen plek om me verder te ontwikkelen, om te kunnen groeien. Zowel als therapeut, als ondernemer en bovenal als persoon. Op deze veilige plek ontvang ik je graag!

KENNIS EN ERVARING

Mijn jarenlange ervaring als lichaamsgericht therapeut zet ik in in contact met jou. Dat betekent dat er in jouw proces veel ruimte is om te oefenen en te ervaren. Niet alleen maar praten over, maar ook doen en aan den lijve voelen. Ik maak veel gebruik van ervaringsgerichte oefeningen uit de Psychomotorische Therapie (PMT) en daarnaast pas ik ook mindfulness en Acceptance and Commitment Therapy (ACT) toe in de behandeling. Ik heb hier ruime ervaring mee, sinds 2003 werk ik als psychomotorisch therapeut in de Geestelijke Gezondheidzorg. Daarnaast ben ik EMDR practitioner.

VISIE EN MISSIE

Ik ben ervan overtuigd dat persoonlijk groei ontstaat vanuit verbinding met jezelf, in interactie met jouw omgeving.

Het is mijn missie om jou bewust te maken van je gevoeligheid en je te leren dit als uitgangspunt te nemen in contact met jezelf en de ander.

Ik zet me in om een plek te creëren waar jij jezelf kunt zijn. En ik ben er op gericht om je de deur uit te laten gaan met perspectief, vertrouwen in jezelf en hersteld contact met je eigen lichaam. Durven voelen en hier niet langer bang voor zijn. Waarbij je zichtbaar mag zijn, ruimte in mag nemen, er mag zijn!

EN JIJ? HERKEN JIJ JE IN MIJN VERHAAL?

Ben jij op zoek naar ondersteuning bij jouw wending? Meld je dan aan voor een wendingsessie!  Hét startgesprek voor jouw wending! Dan kijk ik samen met jou wat er voor nodig is om jouw wending vorm te geven. 

Op weg naar een ontspannen leven, waarbij jij weer lekker in je vel zit!

Praktijk de Wende is een plek waar groei plaatsvindt, vanuit gelijkwaardig en warm contact. Graag sta ik naast je in jouw proces, je bent van harte welkom!

0
    0
    Je mandje
    Je mandje is leegNaar mijn site