Misschien herken je dit wel....

 

Je bent iemand die altijd voor de ander klaar staat, omdat je vaak goed aanvoelt wat de ander nodig heeft. Dat wat je doet moet ook goed zijn, vanwege je grote verantwoordelijkheidsgevoel. Je zegt makkelijker ja dan nee. Kenmerken die passen bij hooggevoeligheid.

Misschien herken je dan ook dat je je overprikkeld kan voelen, je last hebt van extreme vermoeidheid, een gejaagd gevoel en een vol hoofd vol gedachten.

Gevoelig zijn is een prachtige eigenschap…maar soms ook een beproeving! Doordat je zo goed bent afgestemd op de ander op of wat er nodig is in een situatie, ga je voorbij aan jezelf! Je lichaam geeft allerlei signalen, alleen heb je geleerd hieraan voorbij te lopen. Omdat je vindt dat je je niet moet aanstellen, of dat gewoon moet kunnen. Herkenbaar?

 

Gevoelig in balans!

Wil jij leren omgaan met je gevoeligheid? ​

Leren keuzes maken die afgestemd zijn op wat goed is voor jou? Leren luisteren naar wat je lichaam jou vertelt? Dan is deze training wat voor jou! Je kunt er vandaag al mee starten!

Meld je nu aan voor de training:   Gevoelig in balans! Leer omgaan met (hoog) gevoeligheid door het vergroten van zelfbewustzijn.

Wat kun je verwachten?

 • Je krijgt antwoord op de vraag: ‘Ben ik hooggevoelig, ja of nee?’
 • Je vergroot je kennis over hooggevoeligheid.
 • Je vergroot je bewustzijn over welke kenmerken van hooggevoeligheid bij jou horen.
 • Je vergroot je bewustzijn over de relatie tussen wat je denkt, voelt en doet en ontdekt je (onbewuste) patronen hierin.
 • Je vergroot je inzicht in je belemmerende overtuigingen, waardoor het beter lukt om hier afstand van te nemen.
 • Je vergroot je lichaamsbewustzijn, waardoor het beter lukt om te luisteren naar wat je lichaam je vertelt.
 • Je leert over gevoelens en de functie van gevoelens.
 • Je vergroot je bewustzijn over wat je voelt en leert woorden geven aan wat je voelt.
 • Je vergroot je inzicht in je gedrag, in welke patronen je (onbewust) in stand hebt gehouden.
 • Je zet de eerste stappen in jouw wending, jouw verandering, doordat je leert goed voor jezelf te zorgen en juist rekening te houden met je gevoeligheid!

De training is opgebouwd uit 4 lessen. De onderwerpen zijn: Over gevoeligheid, Over gedachten, Over gevoelens, Over zelfzorg. Elke les heeft een eigen video met extra informatie over het onderwerp, een werkboek met aanvullende informatie en opdrachten welke je inzicht gaan geven. Een aantal opdrachten zijn ook als audiobestand toegevoegd, je kunt gelijk gaan oefenen!

Plus extra bonusmateriaal!

 • Extra audiobestand met ingesproken oefening welke je ademruimte zal geven!
 • Extra werkblad om zicht te krijgen op je eigen patronen en die je bij elke situatie opnieuw kunt gebruiken!
 • Extra handout met tips en handvaten gericht op voorkomen dat je vervloeit met ander en meer bij jezelf kunt blijven!

Je gevoeligheid hoeft dus niet weg, je hoeft het niet te veranderen en bovendien kun je dat ook niet veranderen. Omdat dat is wie je in essentie bent, jij met je mooie gevoeligheid. Het gaat over ermee leren omgaan, het belang van erkennen van eigen gevoeligheid zodat je de stap kunt zetten naar goed voor jezelf zorgen. En dan zul je ervaren dat je gevoeligheid een supermooie kwaliteit is. Een gevoelig persoon in balans!

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een ontspannen leven! Een gevoelig persoon in balans!

0
  0
  Je mandje
  Je mandje is leegNaar mijn site